15 november 2011

Voorlopige reisdatum

Eindelijk, de langverwachte proforma factuur van het reisbureau is binnen. Als voorlopige reisdatum staat 30 december vermeld. Onze ervaring (en van vele anderen) is dat je meestal eerder vertrekt dan de genoemde datum, dus onze verwachting dat we nog voor de Kerst vertrekken is heel reëel. Hoe dan ook, het komt nu wel steeds dichterbij en de spanning stijgt.

Gister ben ik met mijn moeder (gezellig) naar Den Haag geweest om de Statement of Approval te laten legaliseren. Ik was ook van plan om gelijk de visa te gaan regelen, maar wat een papierwerk! Per persoon een formulier van vier A4-tjes invullen, waarbij we niet wisten wat je overal moest invullen. Dit gaan we eerst maar eens navragen bij Kind & Toekomst en dan eind van de week weer naar Den Haag.

4 opmerkingen:

 1. Hoi
  Nou de rekenening is binnen. Ik hoop dat je nog kan lachen?? Hebben ze nu wel economie geboekt?
  Maar heerlijk jo, nog een paar weken en jullie zitten in China . En misschien hebben jullie Jari al wel met de kerst. Kerst in China , wie weet kan je in de provincie wel een kerk bezoeken en anders is internet ook een uitkomst.
  Succes met alle voorbereidingen!
  Wim,Agnes,Laurens,Rosa-Lin en Anne-Mei

  Ps: ben benieuwd met hoeveel gezinnen jullie gaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nou, toch wel een beetje meer duidelijkheid nu! En nog in 2011 !!! mooi hoor. Wie weet wel kerst in China. Dat is ook een bijzondere belevenis denk ik. We zijn benieuwd wat het gaat worden. Heerlijk idee dat je nu bijna echt de dagen af kan gaan tellen tot jullie Jari in jullie armen mogen houden.
  Groetjes,
  Arianne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Eindelijk!! Nu gaat het echt gebeuren... Bijna naar China en dan uitkijken naar jullie prachtige zoon!
  Wij leven met jullie mee en weten zo goed hoe dit voelt!

  Succes met alle laatste voorbereidingen. Pfff al dat papierwerk, daar zijn we niet jaloers op...;-)

  Liefs,
  Nico & Gerlinde
  Sem en Elin

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wij vliegen 29 december naar Beijing (met WK)!
  Wie weet treffen we elkaar daar nog!

  Groetjes,
  Karen K.

  BeantwoordenVerwijderen