28 november 2011

Voetbal

Degenen die ons goed kennen, weten wel dat wij eigenlijk niks met voetbal hebben. Wim al helemaal niet, hij wil er zelfs niet eens naar kijken. Maar dat is na vandaag veranderd en dat komt door onze oudste dochter:
Jacintha's wens is vandaag in vervulling gegaan, ze heeft voor het eerst meegetraind op de voetbal. Eindelijk. In juli hebben we haar aangemeld en ze was hevig teleurgesteld dat ze toen niet gelijk kon beginnen want ze ging op de wachtlijst. Afgelopen zaterdag werden we plotseling gebeld met de mededeling dat ze vanaf vandaag mee mocht trainen. Jacintha natuurlijk helemaal gelukkig en blij. 's Middags hebben we een trainingspak gekocht en echte voetbalschoenen met noppen. Het liefst was ze daar mee naar bed gegaan, maar dat vonden wij niet zo'n goed plan.
Ze vond het reuze spannend vandaag en eerlijk gezegd wij ook wel een beetje. We hebben er een gezinsuitje van gemaakt, want we zijn allemaal meegegaan om even te kijken. Dat 'even' is de hele training geworden, we waren verkleumd van de kou, maar zo trots als een pauw. Haar gezichtje glunderde en ze vond het fantastisch. Op de fiets terug naar huis zei ze tegen me: dat was echt gaaf mam. En vanavond op bed: ik vond het echt heel leuk mam. Dat zit dus wel goed.
Zaterdag mag ze haar eerste wedstrijd meespelen en wij gaan haar uiteraard aanmoedigen.

4 opmerkingen:

 1. Geweldig!! Wat een stoere meid.
  T is dat Jorinde een meisjes meisje is anders zou ik denken dat alle chinese meiden alleen maar stoer zijn. Hier in huis dus ook twee van die stoere meiden!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat schattig en zo`n glunderend gezichtje erbij.
  Je wordt er zelf ook blij van.

  groet van Hilda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Bij de titel van je blogje dacht ik dat jullie alvast bezig waren met een sport voor Jari, maar dit is grappig zeg! Wat een stoere meid en op de foto's is ook heel goed te zien hoe ze straalt!!!
  Dat wordt een potje voetbal in de Verboden Stad....!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. en dan de eerste wedstrijd verliezen met 7-0 van die uien. dat kan toch niet

  BeantwoordenVerwijderen