17 juni 2009

Nog geen reisdatum

Hallo allemaal,

Even een korte update uit huize De Jong, er is namelijk niet veel nieuws te melden over de procedure. We hebben vandaag wel de rekening van K&T gehad en uitgebreide informatie over de dingen die we mee moeten nemen naar China. Ook zat er een document bij, de zogenaamde Statement Approval. Dit document moeten we laten legaliseren bij Justitie, ministerie van Buitenlandse Zaken en als laatste bij de Chinese Ambassade. Als we daar toch zijn, gaan we gelijk ons visum aanvragen. Dat wordt dus weer een Rondje Den Haag.
In de brief van K&T stond ook dat we binnenkort een rekening kunnen verwachten voor de tickets, dus achter de schermen gebeurt genoeg om alles te regelen voor ons. Nu nog een reisdatum! Jullie begrijpen dat we daar met spanning op zitten te wachten. We gaan er nog steeds vanuit dat we begin augustus kunnen afreizen (als de Mexicaanse griep geen roet in het eten gooit). De ervaring leert dat je 6-8 weken na de LOA weg kan en die hebben we nu al 2 weken geleden ontvangen. Zo langzaam maar zeker komt de reis steeds dichterbij.
Het kamertje van Jorinde gaat al aardig opschieten. Alleen de muren krijgen nog een lik verf en dan is het al klaar en kunnen we gaan inrichten. De meubeltjes waren nog zo goed als nieuw, dus die hoeven we niet te vervangen. Met een andere inrichting en andere kleuren, wordt het toch een hele nieuwe kamer. Ze kan komen hoor, onze nieuwe spruit!

Wat we nog vergeten waren op de weblog te zetten: onze buurvrouw en haar dochter Jacqueline hebben een prachtige taart voor ons gebakken toen we het voorstel hadden gehad. Kijk maar eens op de foto, de banketbakker kan het niet beter doen. Heel erg bedankt, hij was heerlijk!

Tot zover maar weer, groeten van ons 3.


4 opmerkingen:

  1. Hoi Luitjes

    Spannend allemaal hoor, en lekker dat het kamertje al opschiet.(laat me raden ROZE)
    Ik heb van de week eindelijk jullie meisje gezien(oma de Jong loopt te stralen) wat een lief poppetje zeg.
    Nou ik hoop snel dat jullie wat horen om te vertrekken.

    Jacintha een dikke kus.
    En ik lees wel wanneer het gaat gebeuren.

    Groetjes Louise

    P.S De buurvrouw mag voor mij ook taarten bakken hoor(die zien er mooi uit)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoihoi,
    Tjonge, lekker die taart!!! ziet er erg goed uit. Hopelijk gaat het snel met de rekening en tickets en natuurlijk de definitieve afreisdatum!!!

    Groetjes
    Edith, Hans, Isa en Yin

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi,

    Wij gaan samen op - misschien reizen we samen af. Ik hoop dat het niet al te lang meer duurt.
    Succes met de laatste voorbereidingen.

    groetjes Luit, Bridget en Jian Wiersum
    www.chinakids.kidzsite.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hallo,

    We wachten samen gezellig af op die Travel approval.
    Wie weet tot het afreisgesprek!

    Groetjes,

    Dick, Hinke & Senna Schilstra
    www.schilstra.net

    BeantwoordenVerwijderen