4 juni 2009

De LOA is al binnen!

Wat is er in een week tijd veel gebeurd. Nadat we het voorstel hebben gekregen zijn we overspoeld met reacties. We kregen kaarten, mailtjes, berichten, telefoontjes, mensen bij school en op straat die ons feliciteerden, kortom het was enorm. Iedereen ontzettend bedankt, het voelt als een warm welkom voor ons meisje.
..
Gister kregen we de foto's van Jorinde en wat is ze mooi! We waren op slag verliefd en ze is nu al niet meer weg te denken uit ons gezin. Jacintha vond het geweldig om haar zusje eindelijk te zien en was helemaal door het dolle. Het enige wat ze riep was: m'n zusje, m'n zusje.
Vanavond toen ik haar op bed had gelegd zei ze: ik ga ervan dromen dat we Jorinde gaan halen in China. Dan smelt je toch!
..
Vandaag was er weer een verrassing die de postbode kwam brengen: de LOA. Voor degenen die niet zo thuis zijn in adoptieland: dit is een officieel Chinees document dat de adoptie akkoord is.
Wij hadden erop gerekend dat we hier wel eens 2 á 3 maanden op moesten wachten, want dat is zo'n beetje de wachttijd voor dit document. Maar omdat onze papieren al zo lang in China liggen, kon het wel eens sneller gaan. Dat is nu dus gebeurd en daar zijn we héél blij mee.
K&T had gezegd dat we ongeveer in september mochten afreizen, maar omdat de LOA nu al binnen is, kan het wel eens eind juli worden dat we al in het vliegtuig zitten. Het kan ons niet snel genoeg gaan om Jorinde voor altijd in onze armen te sluiten.

We zouden heel graag een foto van Jorinde op de weblog plaatsen, maar daar moeten jullie nog even op wachten. Als je Wim of mij ziet, vraag er gerust naar want we hebben haar vanaf nu altijd bij ons. Zodra het mag, zetten we haar foto op de weblog. Hou de site dus maar goed in de gaten.

Hartelijke groeten van ons 3.
..

8 opmerkingen:

  1. Het lijkt wel een TGV. Heerlijk dat het nu allemaal zo snel gaat. Waaauw, het zou toch fantastisch zijn als jullie al in juli mogen afreizen. Als jullie meer mogen prijsgeven over Jorinde dan zal ik dit met volle interesse volgen. Spannend allemaal.

    Liefs van Alex, Vera en Sammetje

    BeantwoordenVerwijderen
  2. wat een geweldig nieuws weer!!!!

    nu op naar de TA en dan snel jullie koffers pakken....

    hopelijk komen we elkaar sel tegen dan kunnen we jullie dochter bewonderen!!!

    groetjes Gerard,Klazina,Jinthe en Mei-lin

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat gaat het allemaal super snel zeg.
    Ben zo blij voor jullie.
    En dan de reactie van jullie meissie wat is het toch een schat he.
    Hoop dat ik jullie snel tegen kom kan ik eindelijk de kleine Jorinde bewonderen.

    Dikke kus Louise

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Jullie site was bij ons al bekend, maar vanavond dan een ontmoeting in levende lijve in de supermarkt. Een bijzondere en leuke ontmoeting.
    Van harte gefeliciteerd met jullie LOA. Nu volgt hopelijk snel de TA en mogen jullie Jorinde snel gaan ontmoeten.
    We blijven jullie zeker volgen.
    Hartelijke groeten en hopelijk nogmaals een keer tot ziens.

    Arjen, Lieneke en Yulia

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Dit gaat ja rapido!!
    Fijn hoor, de vakantie geanuleerd zeker?
    ben benieuwd wat er de volgende keer te lezen is
    Groet
    Jaap margreet suze en meike

    BeantwoordenVerwijderen
  6. WAUW!!!!! Geweldig! We zijn ook zo benieuwd naar jullie meisje! We zullen weer hard gaan duimen dat de TA ook zo snel mag binnen komen!!!!!!
    Wat een lieve reactie van Jacintha!
    Hopelijk mogen we jullie snel tegenkomen om de foto te bewonderen!!!!
    groetjes
    Hans, Edith, Isa en Yin

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Eindelijk lukt het me om een berichtje te plaatsen. En, zijn jullie de schrik al weer een beetje te boven? Wat maak je dan veel mee he in 1 week. Maar 1 ding, jullie krijgen er een prachtige dochter bij!Geniet van de drukke weken die komen gaan. Bel je gauw weer.
    Groetjes Agnes

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Van harte gefeliciteerd. Weer een meisje voor jullie.Fantastisch,Wij hopen dat het wachten niet al te lang zal duren, zodat jullie snel met Jacintha het vliegtuig in kunnen, om dochter en zusje in de armen te sluiten.

    Groetjes van Corrie en Dick.

    BeantwoordenVerwijderen