16 februari 2012

Jari is gedoopt

Afgelopen zondag is onze Jari gedoopt, een bijzonder en indrukwekkend moment waar we nog steeds over napraten. Het was een mooie dienst waarin de Goede Herder centraal stond die over zijn kudde waakt. Ook ons jongetje mag daar bij horen en daar kunnen we alleen maar verwonderd en blij over zijn.
Hij had een prachtig kostuum aan en zag eruit als een echt heertje. Mijn zus Petra heeft hem de kerk binnen gebracht en waarschijnlijk was hij wel wat overweldigd door die volle kerk, het orgel en het zingen, hij was onder de indruk. Wim heeft hem op schoot genomen en hij bleef heel stil zitten. De meiden zaten al bij ons en keken vol trots naar hun broertje.
Het gevoel dat ik kreeg toen we als gezin naar voren mochten komen, kan ik niet beschrijven maar emotioneel was het wel.
Na de doop zijn ze alledrie met Petra meegegaan naar ons huis en daar hebben we met de familie nog koffie gedronken na de dienst.4 opmerkingen:

 1. Van harte gefeliciteerd van ons alle vier!
  Rob

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een bijzonder gevoel zal er weer over jullie heen zijn gekomen, wij kunnen ons dit zo goed voorstellen. En jullie mogen echt trots zijn op jullie kroost en natuurlijk op jullie zelf want het is heus geen toeval dat ze aan jullie toevertrouwd zijn.
  Groeten Jacqueline (gertie, noa en jade)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ach wat een lekker ding in zijn pak! :) en van harte gefeliciteerd natuurlijk.

  Groetjes, Samantha

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dag Marjan en Wim,
  Al jaren lees ik jullie weblog en ik geniet ervan.
  Ook van jullie reis naar China heb ik genoten.
  Want jullie hebben ook zo genoten.
  Wat een mooi gezinnetje hebben jullie.
  En eigenlijk is het wel extra leuk dat de jongste een jongetje is, al had het natuurlijk niet uitgemaakt: God geeft dat wat goed voor je is en daar ben je dan ook tevreden mee.
  Heel Hartelijk Gefeliciteerd met de doop.
  Ja, dat is bijzonder.
  En het gevoel wat je had is niet te omschrijven maar ik weet wat je bedoelt hoor: onze 3 geadopteerde kinderen zijn ook gedoopt.
  En dat is ontroerend en mooi.
  Dat onze God ook een Vader wil zijn van deze kinderen.
  Dat zij - door hun adoptie - hun Vader in de hemel mogen leren kennen.
  " en op Zijn rol waar Hij de volken schrijft, zal Hij hen tellen als bij Hem ingelijfd en doen de naam van Sion's kinderen dragen"
  Heel veel zegen en geluk toegewenst.
  En wij bidden met jullie mee dat de kinderen mogen leren hun doop te verstaan.
  Groeten van Lotte, mama van 1 meisje en 2 jongens

  BeantwoordenVerwijderen