18 oktober 2011

Nieuwe fotocamera

Wim heeft sinds kort een nieuw fototoestel en die wordt momenteel goed uitgeprobeerd. Hij staat voor het grijpen en zodra er een gelegenheid is (of niet), dan wordt er driftig geklikt. Zo ook afgelopen zondag, ik was naar de kerk en Wim is nog gaan wandelen met de meiden, uiteraard gewapend met fototoestel. Hij heeft een paar leuke plaatjes geschoten, oordeel zelf.
















Afgelopen zaterdag hadden we bezoek van onze adoptievrienden Ivar en Ingrid met hun kinderen. Het was weer reuze gezellig en zo'n dag gaat veel te snel voorbij. En natuurlijk zijn er foto's gemaakt.












Helaas nog geen bericht uit China. Het is vandaag 11 weken geleden dat we het voorstel kregen, dus we komen wel heel dicht in de buurt van de 3 maanden. Dat is toch wel gemiddeld de periode die je moet wachten op de LOA (= acceptatiebrief uit China). De postbode wordt met open armen ontvangen, laat hem maar komen!


Groeten, Marjan

5 opmerkingen:

  1. Mooie foto's! Op de laatste zie ik Luca en mezelf... haha, ik zag jullie al foto's maken

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk zo'n nieuwe camera! Hij maakt mooie foto's hoor en de timing voor een nieuwe is natuurlijk perfect.....!
    Wij wachten nu (vrijdag dan) 7 weken na het officiele voorstel en willen ook erg graag dat de postbode langskomt met die bewuste aangetekende brief...we willen naar ons Wolkje!!!!!

    Groetjes!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dat zijn zeker mooie foto's! Wat duurt wachten dan lang, hé. Zelf heb ik vier geadopteerde broers en zussen, waarvan 3 uit China. Ik weet nog goed dat we zo ongeveer op de deurmat en naast het faxapparaat zaten te wachten op de berichten!
    Sterkte!
    Groetjes, Esrosa

    BeantwoordenVerwijderen
  4. mooie foto's!!! Veel succes, ik duim dat de brief uit China snel zal aankomen....

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ha wat leuk! Kom tijdens het surfen jullie tegen. We hebben elkaar gezien in het Erasmus ziekenhuis met de hemelvaart, wij waren daar ook met onze Chinese dochter Lynn voor een gehemelte operatie (zie op lynnpinchetti reismee.nl) Heel veel succes met jullie 3e reis, ik lees graag mee op je blog. Groetjes Miriam de Haas uit Den Haag

    BeantwoordenVerwijderen