13 augustus 2011

Vakantie is voorbij

Helaas, de zomervakantie zit erop. We zijn al weer een week thuis en hadden plannen voor nog een paar leuke uitstapjes. Helaas werkte het weer niet echt mee, dus de plannen vielen letterlijk en figuurlijk in het water. Maar, de meiden houden het tegoed.

Het nieuws dat we een zoon hebben is nu wel overal bekend en we krijgen zoveel leuke reacties. Hier op de blog (ook van mensen die we niet kennen) en via de mail, geweldig en hartverwarmend. Op de terugweg van onze vakantie zijn we langs K&T gegaan om de foto's op te halen van Jari: wat is ie leuk en lief!! We mogen de foto niet op de weblog publiceren, we hebben daar zelfs een verklaring voor moeten ondertekenen. Jammer maar het is niet anders.
Toen we thuiskwamen van vakantie had mijn zus al een slinger opgehangen voor het raam en wij hebben zelf gelijk de vlag uitgehangen. We zijn ontzettend blij met hem en kijken uit naar zijn komst!

Op 3 augustus, de dag nadat we gebeld waren door K&T, was het 2 jaar geleden dat we Jorinde in onze armen kregen. Dat kleine en magere meisje uit China is nu 'Hollands welvaren'. Ze is een vrolijke tante en geniet van alles om haar heen. We hebben haar 'hebbesdag' en het nieuws van Jari gevierd bij de plaatselijke Chinees in Groningen.

De vlag met blauwe ballonnen gaat uit











Hoera, we krijgen een broertje




















5 opmerkingen:

  1. Leuke foto's. Wat een blije meisjes.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat zijn ze blij, de vrolijkheid straalt er vanaf.
    Het zal ook heel anders zijn een zoon i.p.v. dochters.

    Groeten Herma

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Gefeliciteerd met Jari! Wat geweldig dat dit kindje een plekje mag krijgen bij jullie.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een leuke foto's zeg,die bij K&T vind ik echt schattig!
    Ik hoop dat jullie snel naar hem toemogen hoor en ben benieuwd hoe de meiden de reis ervaren naar hun kleine broertje!

    Groetjes, Barbara
    mama van Isabella en Zilan

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hallo Wim en Marjan,
    Ik hoop dat deze reactie eindelijk geplaatst kan worden, wat een geweldig nieuws dat jullie een zoon en broertje krijgen, we hopen jullie op de reunie te zien en dat we dan iets meer over Jari mogen horen! Geniet ervan.
    Gertie, Jacqueline, Noa en Jade

    BeantwoordenVerwijderen