22 augustus 2009

Ruim een week in Katwijk

Inmiddels zijn we ruim een week thuis, dus tijd voor een update. We kunnen met dankbaarheid melden dat het hier heel goed gaat. Jorinde moet wennen aan heel veel dingen, maar met een beetje geduld gaat dat vanzelf goed. Het fietszitje is haar favoriete vervoersmiddel geworden, dan kraait ze van plezier. De wagen is nog steeds geen succes, ze kan er wel al langer in zitten dan 2 weken geleden, maar nog steeds wil ze er snel weer uit. We blijven oefenen, er zit niets anders op.

De afgelopen week hebben we nog een paar leuke dingen gedaan met de meiden, het weer werkte natuurlijk goed mee. We zijn naar de dierentuin geweest en 2x naar het strand. De eerste keer kwam Jorinde niet van de handdoek af. Scheppen met zand is heel leuk, maar wel veilig zittend op een grote handdoek. De tweede keer heeft ze haar eerste stapjes op het zand gedaan en ging ze voorzichtig op ontdekking uit (maar niet te ver bij de handdoek vandaan). De zee is ook wel leuk, maar dan hoog op de arm van papa of mama.

Verder hebben we het rustig gehouden en waren we sowieso de ochtenden thuis. Het is een heerlijk gezicht als de meiden 's ochtends in pyama zitten te spelen en dan helemaal in hun element zijn.

Jorinde is een goede eter, tot op heden zit ze lekker te smullen van alles wat we haar voorzetten. Jacintha gaat hierdoor ook beter eten, want ze wil haar bord eerder leeg hebben dan haar zusje. En dat lukt! Met slapen gaat het de laatste dagen wat minder. Ze komt nu elke nacht een paar keer wakker. Gelukkig is ze makkelijk te troosten en valt ze snel weer in slaap. Dit gaat in ieder geval beter als destijds met Jacintha. Toen hebben we elke nacht uren bij haar gezeten, dus jullie horen ons niet mopperen.

We zijn deze week verrast met ontzettend veel kaartjes. Elke dag heeft de postbode wel een stapeltje voor ons en dat is erg leuk. Iedereen bedankt voor het meeleven en de felicitaties, we kunnen het niet vaak genoeg zeggen. Hartverwarmend!!

Tot slot nog een paar foto's en de hartelijke groeten van ons.






























2 opmerkingen:

  1. Heeeeeee lieve allemaal

    Wat heerlijk om te lezen dat het zo lekker gaat.
    Ik zag jullie van de week nog rijden met Jorinde in de buggy.
    Vandaag Jacintha weer naar school ze zal wel een hoop te vertellen hebben aan de juf en de kindjes.
    En het zal voor Jorinde wel effen wennen zijn zo zonder grote zus.
    Nou geniet lekker van jullie 2 spruiten.

    Dikke kus Louise

    BeantwoordenVerwijderen
  2. beste Wim, Marjan, Jacintha en Jorinde,
    Leuk om weer even te lezen hoe het met jullie gaat en de foto's te bekijken. Wat fijn dat het allemaal zo goed gaat. Lekker verder genieten maar. Nog erg bedankt voor jullie aankomstkaartje. Heel mooi. Hier nog stilte op adoptiegebied. We wachten maar "rustig" verder af.
    Groetjes,
    Arjen, Lieneke & Yulia

    BeantwoordenVerwijderen