3 mei 2009

Update

Allereerst willen we even zeggen dat het ontzettend leuk is om te horen en zien dat jullie onze weblog volgen. Het blijkt dat er al meer mensen op kijken dan wij zelf hadden kunnen denken. We gaan er dus enthousiast mee door.

In een eerder berichtje heb ik geschreven dat we verlenging hebben aangevraagd van onze beginseltoestemming. De RvK heeft inmiddels laten weten dat we weer een gesprek met hun gaan krijgen, maar eerst moeten we ons opnieuw medisch laten keuren. Dit staat a.s. vrijdag op het programma. Ik verwacht geen bijzonderheden, maar het is toch wel een beetje spannend (je weet tenslotte maar nooit..).

Koninginnefeest op school: op vrijdag hebben de kinderen spelletjes gedaan en daarna gingen ze in optocht door het dorp. Verklede kinderen, versierde fietsen en karren, het was een groot feest!





















De kamer van Jacintha is nu bijna klaar. Er moet alleen nog een rolgordijntje komen en wat versiering op de muur. Gisteravond mocht ze voor het eerst in haar nieuwe bed, maar na lang twijfelen is ze uiteindelijk toch in haar 'kleine' bedje gaan slapen. Ze heeft het wel geprobeerd maar 'ze vond het een beetje eng' zoals ze zelf zei. We wilden het niet forceren en wachten wel tot ze zelf aangeeft dat ze het wil. Vanavond wilde ze het weer proberen en wat denken jullie: ze slaapt als een roos! Je moet goed kijken waar ze ligt, want zo'n klein meisje in zo'n groot bed zie je bijna niet. Weer een overwinning! De foto's houden jullie nog even tegoed.

Zaterdag was ook een gezellige dag. Wim en Agnes kwamen een dagje op visite met hun dochters Rosa-Lin en Anne-Mei. Laurens (hun oudste zoon) was niet meegekomen, wat Jacintha wel heel jammer vond. Wij hebben hen leren kennen op onze reis naar China, Rosa-Lin en Jacintha zijn net zo oud. Het was prachtig weer om even naar strand te gaan en een rondje door het dorp te lopen. Verder hebben de meiden lekker met elkaar gespeeld in en om het huis en dat is gewoon een genot om naar te kijken. Een paar foto's van de 3 meiden.


















































Dit was het voor nu, tot later!

1 opmerking:

  1. Wat een mooie foto op het strand! De foto's die ik had gemaakt , kijken mijn meiden steeds een andere kant op. Dus Wim, laat ze maar komen jou foto's! Het was weer heel gezellig. Groetjes van ons uit Ede.

    BeantwoordenVerwijderen