13 mei 2009

Nieuwe kamer van Jacintha

En hier is ie dan, de nieuwe kamer van Jacintha. Het wachten was op de rolgordijnen, maar die hangen ook en nu is het echt klaar. We zijn alledrie heel blij met het eindresultaat.











Verder kunnen we nog melden dat wij door de medische keuring heen zijn met goed resultaat, we zijn allebei gelukkig kerngezond. De papieren zijn opgestuurd naar de Raad voor Kinderbescherming en nu maar weer afwachten tot we gebeld worden om een afspraak te maken met de raadsonderzoeker. Onze beginseltoestemming is geldig tot augustus, dus we zijn ruim op tijd en hebben geen haast.
Meer nieuws hebben we op het moment niet, dus we laten het hierbij.

3 opmerkingen:

  1. We hadden de kamer natuurlijk al gezien maar hij is prachtig geworden! Fijne moederdag en verjaardag gehad? Het wordt de komende 2 weken weer website's lezen en dan vooral die uit Nanning!
    Groetjes Agnes

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Jacintha,

    nou wij vinden jou kamer echt heeeeel mooi geworden,je voelt je vast wel een prinsesje!!!

    doei groetjes van Jinthe en Mei-lin

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi Jacintha,

    Ik vond het leuk dat je er was zaterdag, we hebben leuk gespeeld he? Enneh... wat heb je een mooie kamer zeg. Die kom ik snel eens bekijken hoor. Ik neem dan wel Mika mee, maar die mag nog niet naar boven klimmen hoor. Op mijn bed probeert hij het ook wel eens, maar daar is hij natuurlijk nog veeeeeeel te klein voor.
    Groetjes aan je papa en mama
    Dikke kus van Lin Si (en de groetjes van papa, mama en Mika)

    BeantwoordenVerwijderen