6 april 2009

Van alles wat

Nog geen telefoontje gehad van Kind & Toekomst, dus daar gaan we het nu niet over hebben.
Wat is er wel te vertellen van de afgelopen 2 weken?

We hebben een brief naar Justitie gestuurd met het verzoek om verlenging van de beginseltoestemming (BT). Onze BT is geldig tot augustus 2009, maar we willen geen enkel risico lopen dat we te laat zijn met de aanvraag. Want te laat aanvragen, betekent simpelweg dat je helemaal overnieuw kan beginnen met de procedure! En je moet minstens 3 maanden van te voren hiermee beginnen. Justitie heeft al laten weten dat de RvK in Rotterdam is gevraagd een aanvullend gezinsonderzoek bij ons te doen. Een paar maanden geleden zaten we ook al bij de Raad, omdat ons gezinsrapport aangepast moest worden omdat we voor een special need kindje willen gaan. Misschien hoeven we daarom nu niet al weer. En is het wel zo, dan gaan we weer gezellig op gesprek. We doen er tenslotte alles voor om nog een kindje uit China te mogen krijgen.

Verder zijn we al aardig opgeschoten met de kamer van Jacintha. Het glasvezelbehang zit op de muur en dat ging super. We hebben het grotendeels samen gedaan en geen ruzie gemaakt! Wim heeft ondertussen al twee muren lichtroze geverfd en het ziet er nu al gezellig uit. Nu nog de laatste 2 muren donker roze verven en de plinten verven. Als we in dit tempo doorgaan, zijn we eind van de week klaar. Dat moet ook eigenlijk wel, want op 20 april wordt de vloerbedekking gelegd.










In het vorige berichtje heb ik geschreven dat Jacintha niet van knutselen houdt, gisteren zat ze heerlijk te verven aan de tafel. Ik had 2 plastic eieren gekocht en die hebben alle kleuren van de regenboog gekregen. Toen de eieren klaar waren, was de verf nog niet op. Daar had ze wel een oplossing voor, dan ga je gewoon verder verven op een blaadje. Het resultaat hangt nu in de kamer en staat hier op de weblog.










Dat was het weer voor nu. Tot later.

Groeten van Wim, Marjan en Jacintha

1 opmerking:

  1. He schone zus en zwager.
    Ja ik heb de kamer al klaar gezien. Geinig geworden. Enne mocht Jacintha jullie niet helpen met verven? Ze kan het hartstikke goed zo te zien.
    spannend hoor deze tijd van wachten. We wachten met net zoveel spanning als jullie.
    nou doei , groetjes vanuit de Tadamastraat

    BeantwoordenVerwijderen