26 maart 2009

Schoolrapport

Onze kleine meid wordt groot! Gisteren heeft Jacintha haar eerste rapport gekregen op school en wat zijn we trots op haar. Ze doet het hardstikke goed en heeft duidelijk haar plekje gevonden op school. Ze doet goed mee in de groep, is sociaal tegenover de andere kinderen en de leerkracht en ze is erg enthousiast in haar spel. Dit is natuurlijk heel leuk om te horen. Verder is ze wel wat slordig met haar werkjes en is ze meestal erg snel klaar. Heel herkenbaar, want dat is thuis ook zo. Knutselen en kleuren is niet haar favoriete bezigheid, ze speelt liever met vriendjes en vriendinnetjes en met haar playmobil, zoals je kunt zien op de foto.

Over de adoptieprocedure kunnen we helaas nog niets nieuws vertellen. We staan nu 4 weken op de wachtlijst en moeten gewoon nog geduld hebben, maar dat zijn we ondertussen wel gewend in adoptieland.
We zijn thuis lekker aan de gang gegaan met de nieuwe kamer van Jacintha, dat is een goede afleiding. Ze krijgt een halfhoog bed met een nieuwe kast en echte meidenkleuren op de muur. Ja inderdaad, roze. Na wat breekwerk en reparatie van de muren en plafond (bedankt opa), kunnen we nu gaan behangen en verven. Het eindresultaat zullen we eind mei laten zien, dan is het helemaal klaar. En wie weet is er dan meer nieuws....

Groetjes van ons 3.


4 opmerkingen:

  1. Hoi,
    Leuk hoor jullie site. Jullie staan inmiddels als link op die van ons en we hebben zelfs al gehoord dat er ook naar die van jullie gekeken is! Dus meer kijkers erbij! Veel succes met wachten, verbouwen etc. Zo'n roze meidenkamer met een halfhoogslaper is het helemaal hoor!
    Groetjes,
    Ivar, Ingrid, Lin Si en Mika

    BeantwoordenVerwijderen
  2. gerard en Klazina30 maart, 2009

    Hallo Wim, Marjan en Jacintha hoe gek kan het gaan 's middags een toetertje van jullie auto en nu kom ik via via op jullie blogger.
    Heel leuk gedaan en tja erg spannend toch allemaal weer hé....
    Voor ons al weer een jaartje geleden maar het lijkt wel vorige week, we weten dus ook nog goed wat jullie nu allemaal weer mee gaan maken wat betreft al het regelwerk en daar wensen we jullie veel succes mee. Natuurlijk gaan jullie wel gelijk bij de favorieten en blijven we jullie volgen.
    Zelf kijken we ook nog regelmatig naar de oude (china) berichten en de reakties op onze eigen blogger en dan beleef je alles weer opnieuw, erg leuk om daarna ook te zien hoeveel mensen er dan uiteindelijk meelezen.
    De blogger moet je eigenlijk een tellertje geven (bij ons staat hij nu op ruim 12000 en nog wat!!!).
    Nou we reageren nog wel eens, groetjes
    gerard, klazina, jinthe en mei-lin.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi Wim, Marjan en Jacintha,

    Wat leuk zeg dat jullie ook met een blogger zijn gestart. We hopen dan ook dat er heel erg snel het mooie bericht met een prachtige voorstelfoto op staat van een kindje uit China.
    We wensen jullie nog heel veel sterkte met wachten en zullen jullie zeker gaan volgen.

    Groetjes,
    Jan, Nelleke, Channa en Sarah-Lin

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hallo Wim,Marjan en Jacintha,

    Leuk om jullie site te zien. Ik hoop dat het wachten op een tweede kindje niet al te lang zal duren.Goede Paasdagen gewenst voor jullie drietjes.
    Hartelijke groeten, ook van Dick.

    Corrie.

    BeantwoordenVerwijderen