2 maart 2010

Eerste keer peuterspeelzaal

Vandaag was het eindelijk zover: Jorinde ging voor het eerst naar de peuterspeelzaal Benjamin. We waren reuze benieuwd hoe het zou gaan. Eerlijk gezegd was ik bang dat ze erg zou gaan huilen. Maar niets is minder waar.
Vanochtend pakte ze enthousiast haar schooltas en stond te popelen om de deur uit te gaan. We gingen eerst Jacintha naar school brengen en Jorinde ging mee naar binnen, mét haar tas. Ze dacht waarschijnlijk dat ze daar op school zou blijven, want ze was al bezig om haar jas uit te doen.
Nadat we naar Jacintha hadden gezwaaid bij het raam, gingen we dan richting de psz. Ze bleef opgewekt en ging met de tas op haar rug naar binnen. Eenmaal binnen ging ze gelijk op het speelgoed af en was aan het rondneuzen wat er allemaal stond. De juffen Lia en Coba zeiden dat ik mocht blijven zodat ze rustig kon wennen en dat was een goed idee. Ik heb daar even koffie gedronken en rond 10 uur heb ik afscheid genomen. Juf Coba heeft haar op de arm genomen en ze heeft me uitgezwaaid en is lekker verder gaan spelen. Ze heeft een knutseltje gemaakt, buiten gespeeld, versjes gezongen in de groep, dus het ging reuze goed. Wat zijn we trots op deze kleine grote meid.
Vanmiddag toen we Jacintha weer naar school gingen brengen, pakte ze haar tas al met het idee om weer naar school te gaan. Hoe bedoel je, ze vond ze het leuk?
Ik was zo slim om het fototoestel te vergeten om de eerste keer vast te leggen. Gelukkig was juf Lia zo aardig om foto's te maken.
Dus met dank aan de juf kunnen we jullie ook nog een paar foto's laten zien.



















5 opmerkingen:

  1. Wat heerlijk, dat Jorinde zo makkelijk naar de peuterspeelzaal gaat. Had je het er zelf niet moeilijk mee???? groetjes uit Doesburg

    BeantwoordenVerwijderen
  2. psz Benjamin02 maart, 2010

    Jorinde deed het fantastisch vandaag voor de allereerste keer op de peuterspeelzaal.
    Ze deed mee aan alle aktiviteiten alsof ze er al wekenlang op zit. En moeders deed het ook goed!Wij hopen op een fijne tijd op de peuterspeelzaal met JOrinde
    peuterspeelzaal Benjamin

    BeantwoordenVerwijderen
  3. gelukkig zijn er juffen die overal aan denken nu hebben jullie er toch nog foto's van
    maar ik weet zeker dat ze het er reuze naar haar zin zal hebben
    zekers met die juf Lia en juf Coba
    doe ze de volgende keer doee groeten van ons en zeg dat ada'tje ze mist en nog steeds naar ze vraagd doei de groetjes van de hoekjes

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Weer een nieuwe fase in Jorinde haar leventje.
    Wat heerlijk dat het allemaal goed is gegaan.(wat wil je met twee kanjers van juffen)
    Neem de volgende keer een fototoestel mee kunnen we nog meer foto's bekijken van de kleine grote meid.
    Want ja als je naar school gaat ben je al heel groot natuurlijk hahaha.
    Nou geef de twee dames een dikke kus van ons.
    En tot de volgende keer

    Dikke kus Louise

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hallo Wim en Marjan wat leuk om te lezen dat jullie dochter ook uit Zhijiang komt en op het zelfde kantoor is overandigd als onze dochter op 10 september 2007 het voelt toch een beetje als een band geniet van jullie mooie meiden.
    Groetjes Els.

    BeantwoordenVerwijderen