28 juli 2009

Laatste avondje thuis

Vanavond was het laatste avondje met z'n drieen in ons eigen huis. Morgenavond hopen we in het vliegtuig te zitten, op weg naar Jorinde. Jacintha heeft de laatste dagen iedere avond een stickertje mogen plakken en vanavond dan eindelijk de laatste. De spanning stijgt nu toch wel naar grote hoogte. De koffers zijn al gepakt, daar hebben we geen zorgen meer over.

Het is heel fijn om te weten dat er zoveel mensen met ons meeleven. Op allerlei manieren weten jullie ons te vinden om ons een goede reis te wensen en dat voelt heel goed. Op straat, via email, berichtjes op de weblog, kaartjes, telefoontjes, thuis, het is geweldig. We gaan echt ons best doen om elke dag een klein verslagje te schrijven en natuurlijk ook foto's te plaatsen.

2 opmerkingen:

  1. Hoi Wim,Marjan en Jacinthe,

    Morgen dan eindelijk op weg naar jullie dochter Jorinde.
    Wat zal de spanning groot zijn(weten er alles van)
    Ook voor Jacintha wordt het een hele belevenis...Maar ze gaat dan eindelijk haar zusje ontmoeten.

    we wensen jullie een hele mooie onvergetelijke ontmoeting toe met jullie dochter, en een hele mooie reis geniet maar van alles.
    en gelukkig kunnen wij jullie volgen via deze blog,en we wachten met spanning op de eerste foto!!!!

    groetjes van Gerard,Klazina,Jinthe en Mei-lin

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hallo Wim, Marjan & Jacinthe,

    Familie 't Hoen (geen internet verbinding in frankrijk en mobiel nr werkt niet) wenst jullie een hele mooie reis en een fijne ontmoeting met Jorinde. Ook voor Jacinthe een mooie ontmoeting met je zusje, nog een paar nachtjes slapen en dan zien jullie eindelijk jullie dochter/zusje.

    Ook namens ons een fijne reis en we gaan jullie volgen!

    Groetjes,
    Jeroen, Anne-Marie, Marli & Jorg

    BeantwoordenVerwijderen