28 februari 2009

Gesprek bij K&T, 26 februari 2009

Het is dan eindelijk zo ver, we gaan op gesprek bij Kind en Toekomst. Natuurlijk hebben we goed over alles nagedacht, maar toch was het spannend. We gaan tenslotte na vandaag op de wachtlijst en dan gaat het echte wachten beginnen.
Het was een intensief gesprek, waarbij we open en eerlijk over onze wensen en grenzen konden praten. Er is uiteindelijk een lijstje samengesteld van de special needs waar wij voor open staan.
Helaas, maar wel begrijpelijk, is er niets te zeggen over de wachttijd. Het kan 6 weken duren voordat er een voorstel is, maar het kan ook 6 maanden zijn. We kunnen niet anders doen dan afwachten en erop vertrouwen dat er een kindje in China is dat voor ons bestemd mag zijn.

3 opmerkingen:

  1. Ontzettend leuk om zo in jullie leventje te kijken en mee te leven.
    Sterkte met het wachten en wie weet.... zitten jullie straks weer in het vliegtuig voor nog een oosterse schone of een mannelijke variant!!

    zal vaak oop jullie site kijken.

    groetn,
    Jaap/Margreet/Suze/Meike

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Wim en Marjan,
    Leuk hoor dat we jullie kunnen gaan volgen. En heerlijk gevoel he dat je het nu aan iedereeen kan gaan vertellen. Achteraf toch nog snel allemaal gegaan. En laat Bertie maar bellen hoor! Wij hebben ook wel weer zin in een aankomst op schiphol!
    Groetjes Wim,Agnes,Laurens,Rosa-Lin en Anne-Mei

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi Wim, Marjan en Jacintha,
    Wat enorm spannend wordt het!!! Laat het voorstel maar komen! We zullen voor jullie duimen dat het maar héél snel mag komen!
    groetjes
    Hans, Eidth, Isa en Yin

    BeantwoordenVerwijderen