22 november 2009

Foto

Zomaar even een kort berichtje. De schoolfotograaf is langs geweest en deze keer waren de 'broertjes en zusjes' foto's aan de beurt. In ons geval dus 'zusjesfoto'.
Hoe trots kan je zijn?

9 november 2009

Reünie van onze eerste reis

Afgelopen zaterdag zijn wij naar Oudleusen geweest voor een reünie van onze eerste reis, de reis dat we Jacintha kregen. Het was zoals altijd weer ontzettend gezellig en leuk om elkaar te zien. De kinderen konden zich uitleven in de speeltuin zodat de vaders en moeders konden bijpraten.
Aan het eind van de middag gingen we wokken/chinees eten. De kinderen zaten aan een lange tafel bij elkaar en hadden de grootste lol. Daaraan kun je zien dat ze groot worden, want de vorige keren zaten ze nog netjes bij paps en mams, maar dat is nu voorbij.
De datum voor de volgende reunie staat al in de agenda!










3 november 2009

3 maanden geleden...

Hallo allemaal,
Vandaag is het precies 3 maanden geleden dat we Jorinde in onze armen kregen. En wat is er in die afgelopen maanden veel gebeurd. Het heeft ons leven veranderd, maar voor Jorinde is het natuurlijk een gigantische omslag geweest. Gelukkig heeft ze haar draai helemaal gevonden bij ons en zijn we allemaal gewend aan de nieuwe gezinssamenstelling. Verder ga ik nu geen lang verhaal schrijven, maar zal een paar foto's plaatsen van de afgelopen weken.


Op zondag 11 oktober jl. is Jorinde gedoopt














Midweekje in de Lommerbergen in de herfstvakantie