26 maart 2009

Schoolrapport

Onze kleine meid wordt groot! Gisteren heeft Jacintha haar eerste rapport gekregen op school en wat zijn we trots op haar. Ze doet het hardstikke goed en heeft duidelijk haar plekje gevonden op school. Ze doet goed mee in de groep, is sociaal tegenover de andere kinderen en de leerkracht en ze is erg enthousiast in haar spel. Dit is natuurlijk heel leuk om te horen. Verder is ze wel wat slordig met haar werkjes en is ze meestal erg snel klaar. Heel herkenbaar, want dat is thuis ook zo. Knutselen en kleuren is niet haar favoriete bezigheid, ze speelt liever met vriendjes en vriendinnetjes en met haar playmobil, zoals je kunt zien op de foto.

Over de adoptieprocedure kunnen we helaas nog niets nieuws vertellen. We staan nu 4 weken op de wachtlijst en moeten gewoon nog geduld hebben, maar dat zijn we ondertussen wel gewend in adoptieland.
We zijn thuis lekker aan de gang gegaan met de nieuwe kamer van Jacintha, dat is een goede afleiding. Ze krijgt een halfhoog bed met een nieuwe kast en echte meidenkleuren op de muur. Ja inderdaad, roze. Na wat breekwerk en reparatie van de muren en plafond (bedankt opa), kunnen we nu gaan behangen en verven. Het eindresultaat zullen we eind mei laten zien, dan is het helemaal klaar. En wie weet is er dan meer nieuws....

Groetjes van ons 3.


8 maart 2009

Foto's

Voor onze procedure moesten we nog een aantal gezinsfoto's opsturen naar Kind & Toekomst. Nu hebben we wel heel veel foto's van Jacintha, maar geen foto's waar wij met z'n drieën als gezin op staan. Dus zijn we zaterdag met (tante) Ina naar strand gegaan om een paar mooie plaatjes te maken. Het was prachtig weer, zon en een blauwe lucht. We mogen wel zeggen dat ze erg mooi zijn geworden. Ina, bedankt!

Gezinsfoto's